Kontakt oss

Personvernerklæring for Førde Stål AS
Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Førde Stål AS håndterer personopplysninger.

Kontaktinformasjon:
Adresse: Steinavegen 10, 6802 Førde

Gjelder for: fordestaal.no

Førde Stål AS, representert ved daglig leder, er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger.

Denne erklæringen gir informasjon i samsvar med kravene i personopplysningsloven § 19 om innsamling av opplysninger fra vårt nettsted og generell informasjon om vår behandling av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven § 18, første ledd.

Databehandler for dette nettstedet:
VOOKAL AS, Førde, org.nr.: 983670059.

Hvilke personopplysninger samler vi inn, og hvorfor:

Informasjonskapsler:
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din ved å huske innstillingene dine, besøkte sider, innlogging og annen informasjon du har gitt, for å unngå gjentatt inntasting. Vi benytter ikke informasjonskapsler for å spore dine aktiviteter utenfor vårt nettsted eller for å identifisere deg personlig.

Vi samler anonymiserte data om besøkende gjennom Google Analytics for å forbedre og utvikle nettstedets innhold og funksjoner.

Veiledninger:
Vi gir veiledninger gjennom Nettvett.no om hvordan du administrerer informasjonskapsler.

Innloggingskapsler:
Når du logger inn på vårt nettsted, opprettes midlertidige informasjonskapsler for å verifisere nettleserens støtte for informasjonskapsler. Disse kapslene inneholder ingen personlige data og fjernes når du lukker nettleseren. Videre opprettes det kapsler for å lagre innloggingsopplysninger og skjerminnstillinger. Disse varer henholdsvis to dager og ett år. Hvis du velger “Husk meg”, vil innloggingen vare i to uker. Ved utlogging fjernes innloggingskapslene.

Kommentarer:
Vi samler inn opplysninger fra kommentarskjemaet, inkludert IP-adressen og nettleserinformasjon, for å forhindre søppelkommentarer.

Media:
Vi anbefaler å unngå å laste opp bilder med innebygde plassdata (EXIF GPS) for å beskytte personvern.

Skjema:
Opplysninger du legger inn via skjema på nettstedet lagres kryptert og er tilgjengelig for administratorer og vår databehandler. Vi lagrer opplysningene så lenge det er nødvendig for å tilby deg tjenestene du ber om.

Innebygd innhold fra andre nettsteder:
Vi kan inneholde innhold fra andre nettsteder som fungerer som om du besøkte dem direkte. Disse nettsteder kan samle data, bruke informasjonskapsler og spore din interaksjon med innholdet.

Deling av opplysninger:
Vi deler opplysninger med vår databehandler og lagrer data så lenge det er nødvendig for å tilby tjenestene og for administrative formål.

Lagring av opplysninger:
Kommentarer og brukerdata lagres så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet, med mulighet for brukerne å be om eksport eller sletting av personopplysninger.

Dine rettigheter:
Du har rett til å be om eksport eller sletting av personopplysninger vi har om deg. Kontakt oss for å utøve disse rettighetene, med unntak av data vi må beholde av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.